Brasserie Roem

Brasserie Roem is het restaurant van het Roemer Visscher College, waar leerlingen onder begeleiding van hun vakdocenten het Horeca-vak leren en in de praktijk uitvoeren. Op donderdag bereiden én serveren de leerlingen een heerlijk 4-gangen menu voor maar €11,50. Het menu wisselt wekelijks en de gerechten zijn seizoensgebonden.

Menu 1 november 2018

Herfstsalade met rode biet en geitenkaas

walnoot en een sinaasappel-balsamicodressing

Pompoensoep

Kip cordon blue

Geserveerd met gebakken champignons en paprika

en frietjes

Profiteroles

Soesjes gevuld met vanille ijs, een toefje slagroom en overgoten met warme chocoladesaus

Menu 15 november 2018

Zalmtartaar met een ceviche van Coquille St. Jacques

Franse uiensoep

Hertenfilet

Geserveerd met een appel gevuld met hete bliksem, aardappelgratin, roerbakspruitjes en thijmjus

Luchtig rozetje van chocolademousse

Menu 29 november 2018

Gerookte Eendenborst

Met vijg, appel en een stroop van Pedro Ximenez

Romige preisoep

Met mosterd en croutons

Wildzwijn biefstuk

Met een heerlijk stoofpeertje, aardappelgratin, roerbakspruitjes en rozemarijnsaus

Crème brûlée

DIRECT RESERVEREN

Catering op maat

Bent u op zoek naar een geschikte en voordelige locatie voor uw receptie, vergadering of diner? Denk dan ook eens aan Brasserie Roem! Bovendien verzorgen wij catering op maat voor uw feesten en partijen. Onze leerlingen verzorgen ook catering op locatie en buiten schooltijden. informeer rustig naar de mogelijkheden.