Brasserie Roem

Brasserie Roem is het restaurant van het Roemer Visscher College, waar leerlingen onder begeleiding van hun vakdocenten het Horeca-vak leren en in de praktijk uitvoeren. Op donderdag bereiden én serveren de leerlingen een heerlijk 4-gangen menu voor maar €11,50. Het menu wisselt wekelijks en de gerechten zijn seizoensgebonden.

Menu 7 februari 2019

Salade geitenkaas

Omwikkeld met spek gebakken.

Geserveerd op een frisse salade, met croutons, walnoot en zongedroogde tomaatjes.

Oosterse runderbouillon

Met noedels, groenten en biefstukreepjes

Fish & Chips

Zalm en kabeljauw in een krokant jasje. Met aölie, dikke frieten en een knolselderij-wortelsalade.

Advocaat parfait

Luchtig ijs met een toefje slagroom

Menu 14 februari 2019

Italiaanse salade

Mozzarella, tomaat en Parmaham.

Met pijnboompitjes, basilicum en olijfolie.

Paddenstoelen crème soep

Met uitgebakken spekjes, bieslook en croutons

Gegrilde entrecote

Met pommes dauphine, geglaceerde wortel en ui

en groene pepersaus

Tropische vruchtensalade

met een luchtige champagne sabayon

DIRECT RESERVEREN

Catering op maat

Bent u op zoek naar een geschikte en voordelige locatie voor uw receptie, vergadering of diner? Denk dan ook eens aan Brasserie Roem! Bovendien verzorgen wij catering op maat voor uw feesten en partijen. Onze leerlingen verzorgen ook catering op locatie en buiten schooltijden. informeer rustig naar de mogelijkheden.